Desmenteix les informacions que apunten que la reestructuració afectaria uns 1.200 treballadors dels 1.800 amb què compta – L’oposició denuncia que es pretén mantindre una plantilla mínima d’“adeptes al règim i partidaris del PP”

Contents

RTVV ASSEGURA QUE ENCARA DESCONEIX A QUANTES PERSONES AFECTARÀ L’ERO Callosa Digital
RTVV ha assegurat aquest dimecres que l’empresa encarregada d’assessorar en l’ERO que prepara l’ens encara no ha lliurat el pla de reestructuració

RTVV ha assegurat aquest dimecres que l’empresa encarregada d’assessorar en l’ERO que prepara l’ens encara no ha lliurat el pla de reestructuració i, per tant, es desconeix l’abast del nombre de acomiadaments.

A través d’un comunicat, RTVV ha volgut aclarir les informacions publicades en diversos mitjans, com Levante-emv que apuntaven que la reestructuració afectaria uns 1.200 treballadors dels aproximadament 1.800 amb què compta. L’ens autonòmic ha reiterat que una vegada tinga ultimat el pla es donarà a conéixer al comité d’empresa i al consell d’administració de RTVV.

Ràdiotelevisió Valenciana ha eixit així al pas de les informacions que avançaven que el pla que elabora el despatx Garrigues Advocats aconsella que dos de cada tres treballadors de l’ens siguen acomiadats. Segons aquestes informacions, si l’ERO adopta aquestes dimensions, RTVV comptaria amb 550 treballadors, 250 menys que quan el PP va arribar a la Generalitat valenciana. L’ens també ha comunicat als treballadors que el nou pla de reestructuració estarà enllestit al juny i que no figura en l’ordre del dia del pròxim consell d’administració.

El representant d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) en el consell d’administració, Guillem Sampedro, ha assenyalat sobre aquestes informacions que RTVV “ha optat per l’ERO més dur i radical possible, actuant al dictat d’allò que li marca la Generalitat valenciana i Presidència”. Segons la seua opinió, “pretén acomiadar 1.200 treballadors per mantindre una plantilla mínima d’adeptes al règim i partidaris del PP, que continuen sense qüestionar la política d’obscurantisme, manipulació i manca d’objectivitat dels últims anys”.